Logo LEVV

Verzending & Retourneren

Verzendkosten

Voor orders boven de 50 euro brengen wij geen verzendkosten in rekening, mits woonachtig in Nederland of België.

Bij een order onder de 50 euro wordt er 3,95 euro verzendkosten in rekening gebracht in Nederland.

De verzendkosten naar België bedragen 5,95 euro en naar Duitsland 6,95 euro. Wil je een bestelling laten bezorgen in een ander land, neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder (shop@levvlabels.nl).


Betaalmethoden

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • VISA
  • MASTERCARD


Levertijd

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen geleverd via GLS. Nadat je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een bevestiging met een track and trace nummer. Met dit nummer kan je je bestelling volgen en weet je altijd wanneer je je bestelling kunt verwachten.


Ruilen of retourneren

Als je niet helemaal tevreden bent over je aankoop, kun je een artikel binnen 14 dagen terugsturen. Ruilen is helaas niet mogelijk, stuur je item retour en plaats een nieuwe bestelling. Voor het terugsturen zijn de retourkosten voor eigen rekening. Stuur je pakket terug met een gekwalificeerde verzendmaatschappij die je een bewijs van verzending geeft.

Wij storten het bedrag van je retour (minus de eventuele verzendkosten) zo spoedig mogelijk terug als het kledingstuk compleet, met hangtag en een ingevuld retourformulier is geretourneerd. Klik hier voor het retourformulier.

Zorg dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn en verzend deze naar het volgende retouradres:

Style Labels

T.a.v. retouren LEVV Webshop

Veersedijk 45

3341 LL Hendrik Ido Ambacht

The Netherlands


Bewaar altijd goed je verzendbewijs.


Let op!

Wij sturen géén bericht bij ontvangst van je pakket. Je kan door middel van de track en trace code op je verzendbewijs zelf je pakketje in de gaten houden.

Bij ontvangst van je pakket heeft de retourenafdeling 14 dagen de tijd om jouw retour te verwerken. Zodra je retour verwerkt is, word je hierover bericht. Retourzendingen die buiten de bedenkperiode van 14 dagen door ons worden ontvangen, worden helaas niet in behandeling genomen.

 

Mocht je na bovenstaande instructies nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan voor je klaar van ma t/m vr van 9.00 tot 17.00 uur op +31 (0)78 610 11 89 of stuur een e-mail naar shop@levvlabels.nl